MUHBA Domus Sant Honorat

📍 Localisation et contact

Carrer de la Fruita 2
08002, Barcelona
932 56 21 22

🕒 Horaire d'ouverture

  • Monday: Closed
  • Tuesday: Closed
  • Wednesday: Closed
  • Thursday: Closed
  • Friday: Closed
  • Saturday: Closed
  • Sunday: 11:00 AM – 3:00 PM

🎟️ Achetez votre billet

🗣️ MUHBA Domus Sant Honorat: Des avis

3.9/5 (14 Des avis)
Lorenzo Redondo Fernandez 1 year ago

Expérience positive: Es un lugar pequeño,hay poco que ver,visita rapida.

Jordi LANA DURAN 2 years ago

Expérience positive: Espai no massa gran dins la visita a Barcino. Interessant i ben acondicionada.

Fernando Albacar 2 years ago

Expérience fantastique: Visita corta en el su terraneo. Vale la pena la visita. Es rápida e historia 100% para el que le guste.

Keitaro Urashima 2 years ago

Expérience positive: Falten explicacions, o bé guiades, o bé en faristols. De totes maneres és molt interessant de poder visitar una Domus.

Pere Bernet 2 years ago

Expérience positive: L'exposició és petita però molt interessant. Ara be, és una llàstima que no estigui més ben preparat. Només a l'entrada hi ha un plafó amb informació i només en català. A la part de la visita ni un sol rètol amb informació del que es veu. Una pena. La iluminació és deficient en algunes parts. No costaria res que estigués molt millor organitzat. Els turistes deuen flipar de no trobar cap informació amb cap idioma. L'exposició és petita però molt interessant. Ara be, és una llàstima que no estigui més ben preparat. Només a l'entrada hi ha un plafó amb informació i només en català. A la part de la visita ni un sol rètol amb informació del que es veu. …

lluis ferreres 2 years ago

Expérience positive: Interesant

Timotea Miau 3 years ago

Expérience fantastique: La fiesta es muy bonita

J B C 4 years ago

Expérience fantastique: Restes arqueològiques. Un espai petit però que val la pena conèixer si t'interessa la història de Barcelona. Es visita els diumenges.

Pedro Madrigal Reyes 4 years ago

Expérience positive: Restos de la que fuera vivienda romana de «Barcino», estado de conservación aceptable a bueno.

ine bielen 4 years ago

Expérience positive: Voor €5 (student, anders €7) kan je de monumenten die tot MUHBA behoren bezoeken (met een MUHBA-ticket kan je gratis binnen bij een aantal bezienswaardigheden van de lijst, bij andere krijg je korting met dit ticket bv. voor park guell). De Domus Santa Honorat is zeker een kijkje waard. Een vriendin en ik zijn er in februari geweest en waren de enige bezoekers op dat moment. We hebben er zeker anderhalf uur gespendeerd. Je hebt ook de mogelijkheid een audioguide te nemen, dit hebben wij niet gedaan. Op de meeste plaatjes staat de uitleg ook in het Engels, enkel op het einde niet meer. Voor €5 (student, anders €7) kan je de monumenten die tot MUHBA behoren bezoeken (met een MUHBA-ticket kan je gratis binnen bij een aantal bezienswaardigheden van de lijst, bij andere krijg je korting met dit ticket bv. voor park guell). De …

Yeh CC 5 years ago

Expérience positive: No English h

Gerard Villanueva 5 years ago

Expérience positive: Gran visita enmarcada dentro de la Barcina Romana. Cerca de la Plaça Sant Jaume, en un subterráneo. Muy bien conservada, y con un nivel de preservación excelente, que permite apreciar múltiples estancias de la domus. Para poderle añadir la quinta estrella haría falta poner letreros explicativos de la visita, que permitan conocer qué es cada estancia y el por qué de la misma. Gran visita enmarcada dentro de la Barcina Romana. Cerca de la Plaça Sant Jaume, en un subterráneo. Muy bien conservada, y con un nivel de preservación excelente, que permite apreciar múltiples estancias de la domus. …

Jaume Arisa 6 years ago

Expérience positive: Domus Romana, Sitges Medievals i mosaic un espai de trobades de restes durant les excavacions realitzades i que actualment és pot visitar i val la pena de donar un cop de ull.

Bob Bunnett 6 years ago

Expérience positive: I can't really comment on the place since it was closed at 12:15 pm on a Tuesday when I visited. It should have been open at this time according to the hours shown on Google Maps. I enquired at the main MUHBA location near the cathedral and was told that this site ONLY OPENS ON SUNDAYS.

Laissez votre opinion sur MUHBA Domus Sant Honorat:

1 = mauvais
5 = excellent

La plus grande encyclopédie des musées au monde

Trouvez des informations et réservez votre visite facilement